Puhelinpäivystys
toistaiseksi keskiviikkoisin klo 11-12 
044 215 2523

 

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

 

Helsingin Joogayhdistys tarjoaa palveluja yrityksille ja järjestöille. Alla nykyiset palvelumme, joita voimme muokata yrityksesi tai järjestösi tarpeisiin. Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Demotunti on joogaharjoitus, jonka HJY:n ohjaaja tulee pitämään asiakkaan luokse. Demotunnin tarkoituksena on antaa osallistujille konkreettinen käsitys siitä, mitä on hathajooga. Demotunnin lopuksi voidaan varata n.0,5h kysymyksiin ja keskusteluun. Demotunteja on pidetty mm. oppilaitosten liikuntatunneilla, lapsiryhmälle päiväkodissa, pankin työntekijöille ja jopa polttariporukalle!

Yritystunti on säännöllinen viikottainen joogaharjoitus yrityksen työntekijöille. Harjoitus pidetään joko Joogahuoneella, jos sopivia vapaita aikoja löytyy tai yrityksen omissa tiloissa tai sille voidaan vuokrata tila muualta. Yritystunnin kesto (1h tai 1,5h), taso ja kertojen määrä voidaan sopia yrityskohtaisesti. Hinta määräytyy e.m. toiveiden mukaisesti.

Huom! E.m. tunnit mahdollista saada myös englanninkielisenä.

TYKY-päivä on yrityksille ja järjestöille suunnattu edullinen TyKy-tapahtuma, kesto n.2h.

Potilasjärjestöille tarjoamme yhteistyötä joogan hyödyntämisessä potilaiden kuntoutukseen.