Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/joogahuone/public_html/templates/ot_corporatetree/index.php on line 167

Kursseille ilmoittautuminen

Puhelinpäivystys
ma-to klo 11-14
044 215 2523

Korttimyynti

Lahjakortit

Jäsenkauppa

Asiakaspalaute

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

joogavideo-kuva

näyttelijä, Mindfulness- ja hengitysohjaaja

Minun polkuni Mindfulnessin (suom. hyväksyvä tietoinen läsnäolo) ja meditaation pariin on kulkenut henkilökohtaisesta tarpeestani löytää keinoja mm. rentoutumiseen, unettomuuteen sekä palautumiseen.  Yhteys omaan kehooni oli joogatessa tuttua mutta mieli kaipasi vielä jotain muuta. Kyky olla läsnä tässä hetkessä, ei menneessä tai tulevassa, löytyi Mindfulness menetelmästä. Vuonna 2014 hakeuduin opiskelemaan (Center for Mindfulness Finland) Leena Pennasen oppiin. Peruskurssin käytyäni jatkoin ohjaajaopintoihin ja valmistuin MBSR ®-ohjaajaksi 2016.

 Mindfulness on auttanut minua hellittämään arjen keskellä ja palaamaan oman itseni äärelle. Olen myötätuntoisempi itseäni ja muita kohtaan. Aina emme voi valita polkua jota kuljemme mutta voimme aina valita kuinka sen kohtaamme.  

Mindfulness huoltaa kehoa ja mieltä, sekä pyrkii lisäämään kehotietoisuutta ja oman kehon kuuntelua. Menetelmä sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta itseen. Mindfulnessin juuret ovat buddhalaisuudessa.  Yhdysvaltalainen lääkäri Jon Kabat-Zinn on kehittänyt länsimaisen version joka on uskonnoista sekä ismeistä vapaa ja sopii siksi kaikille.

Olen myös näyttelijä ja työni kautta kiinnostukseni hengittämiseen on vuosien aikana lisääntynyt.

Olen kouluttautunut hengitysohjaajaksi v. 2019 Turun kesäyliopiston järjestämässä Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena – koulutuksessa.

Oma harjoittaminen on tärkeää, mutta ohjatessa saan myös itse tuntea ryhmän energian ja tuen. Ohjatessani pyrin luomaan hyväksyvän ilmapiirin jossa jokainen voi rauhassa löytää paremman yhteyden itseensä.

MOTTO: Ole kuuliainen omalle persoonallesi ja tavallesi olla tässä maailmassa. Kehitä taipumuksiasi ja vahvuuksiasi.