Liisan lujanlempeä harjoitus.
Hathajooga - Lujasti ja lempeästi - Shtira sutraa.
 SJL on kokonaisvaltainen harjoitus. Etenemme oman luonnollisen hengityksen rytmissä asteittain, tarkkaavaisesti kohti tasapainon tilaa ja mielen hiljaisuutta - ruumis-hengitys-mieli.
Harjoituksen seisten tehtävä  tavoiteasana on lintu - kurki. Erityinen symboliikka auttaa meitä joogeja elävän kokemuksen saamiseen: Minimivoima, keveys, tasapaino. Vaikuttaa myös mielen tasolla. 
Harjoituksen istuma-asento on tasapainon symboli on erityinen siinä alkaa sisäinen harjoitus. Luottamus elämään, itseen, harmonia, olemisen ilo. Harjoitus on n 1h 10min Harjoitus valmistaa kohti meditaatiota joten voit jäädä itselle sopivaksi ajaksi lopuksi meditoimaan.
Se on Erityinen lahja!❤️
 

 

Tian lyhyt harjoitus!
 
Lyhyt, selkää avaava joogaharjoitus, jossa joitakin voimaakin vaativia harjoituksia. Sopii mihin aikaan päivästä vaan.
 
Päivin lempeä harjoitus! 
Ole hyvä. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmieliselle.
 
Pahoittelemme äänen tasoa. Nosta oma äänentoistosi maximiin. Pyrimme kehittämään asiaa. Namaste ystävä
 

 Eijan sivananda harjoitus 75 min.  Ole hyvä ; )

 
Tämä harjoitus on kokonaisvaltainen kehon ja mielenharjoitus, jossa keskitytään sivananda joogaharjoituksen klassisiin jooga-asanoihin määrätyn järjestyksen mukaisesti.  Jokainen asana vahvistaa sekä kompensoi edeltävää asanaa. Harjoitus on 75 minuuttia pitkä, josta voit myös valita jonkun lyhyemmän osan itsellesi.
 
Mukavaa harjoitusta!
 

 

 

 

joogan alkeiskurssit

Kuka tahansa on tervetullut joogan alkeiskursseille Helsingin Joogahuoneelle. Kurssit ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu vasta-alkajille, ja tunnilla lähdetään liikkeelle aivan perusteista.

Ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta jokainen pääsee näillä alkeiskursseilla perille joogaamisen perusteista, ja pääsee helposti tutustumaan lajiin.

Alla lyhyt viedo, josta näet hiukan tarkemmin, mitä Helsingin Joogahuoneen alkeiskursseilla tapahtuu.

 

 

 Joogahuone esittelyvideo

 joogavideo kuva2