Puhelinpäivystys
toistaiseksi keskiviikkoisin klo 11-12 
044 215 2523

 

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

 

Kevään 2020 kurssimaksut

Kurssimaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, 7.1. alkaen. Maksuaika on 14 päivää. Muista käyttää VIITETTÄ!

Kurssimaksu voidaan maksaa kokonaan tai osittain Smartum-liikunta/kulttuuri-seteleillä, Sporttipassilla tai Tyky-kunto/virikeseteleillä. Kun olet saanut laskun, allekirjoita setelit, kirjoita nimesi ja laskun numero ja lähetä osoitteeseen: Helsingin Joogayhdistys ry, PL 23, 00531 Helsinki.  Vähennä laskusta osuus, jonka maksat seteleillä.

Voit maksaa kurssin myös kokonaan tai osittain Smartum saldolla. Lähetä sähköpostilla tieto maksamastasi summasta ja laskun numero osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita, miten suuri osuus kurssista maksetaan Smartum saldolla. Vähennä tämä osuus laskusta.

Voit maksaa kurssin myös kokonaan tai osittain verkossa SporttiPassilla. Kirjaudu www.sporttipassi.fi-palveluun omalla käyttäjätunnuksellasi.

  1. Valitse SportiPassin verkkomaksu
  2. Valitse Helsingin Joogayhdistyksen JOOGAHUONE
  3. Anna summa euroissa
  4. Anna laskun viite
  5. Paina Maksa

Vähennä Sporttipassilla maksamasi osuus laskusta.  Lähetä sähköpostilla maksutosite osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Peruutukset kevään kursseille

Mahdollinen peruuttaminen kevään kursseille tulee tehdä 7.1.2020 mennessä meilitse tai soittamalla päivystykseen. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella.

Kurssimaksu voidaan palauttaa käyttämättömien tuntien osalta sairastumisen tai toiselle paikkakunnalla muuton takia.  Toimita lääkärin/muuttotodistus  Joogayhdistyksen toimistoon.  Ilmoita nimesi, yhteystietosi, kurssin tiedot ja tilinumerosi. Palautussäännöt:1. Lääkärin/muuttotodistuksessa määritelty aika pyöristetään viikoiksi.
2. Lasketaan prosenttiosuus viikkoina.
3. Jos palautettava määrä jää alle 30eur, niin palautusta ei suoriteta.

Esim. Joogahuoneen 15 kerran kurssi, hinta 136eur. Jos sairasloma on 4 viikkoa, 4/15 * 136eur = 36,27 eur. Hyvitys 36,27eur.

Huomaa, että pystyt korvaamaan käyttämättä jääneet kurssikerrat kevätkauden loppuun mennessä.

Alkeiskurssit ja erikoiskurssit 

Kursseille ilmoittaudutaan ILMO-palvelussa tai soittamalla toimistoon. ILMO-palvelusta näkyy, maksetaanko kurssi paikan päällä vai lähetetäänkö siitä lasku.